Cost Engineer

Cost Engineer

Wij zoeken een collega die kostencalculaties voor complexe hijs- en transportaanvragen wil maken en onze projectleiders en accountmanagers wil ondersteunen bij het voorbereiden en samenstellen van calculaties en aanbiedingen.
NL/ EN

Cost Engineer

Location: Hengelo
Hours: full-time
Education: minimaal MBO

VOOR UITBREIDING VAN DE BUSINESS UNIT PROJECTEN IN DE REGIO HENGELO ZOEKEN WIJ EEN ENTHOUSIASTE COST ENGINEER

DE FUNCTIE

Als Cost Engineer maak je kostencalculaties voor complexe hijs- en transportaanvragen van onze klanten en ondersteun je onze projectleiders en accountmanagers bij het voorbereiden en samenstellen van calculaties en aanbiedingen. Je maakt de kostencalculaties aan de hand van de door de klant aangeleverde documenten, de informatie die je krijgt van collega’s en de offertes die je opvraagt bij onderaannemers. Met jouw expertise draag je bij aan de voortdurende verbetering van de aangeboden diensten.

WIJ VRAGEN

- Een technische opleiding of werkervaring op tenminste mbo-niveau;
- Ervaring en/of affiniteit met calculatie van (complexe) projecten;
- Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Goede kennis van de Engelse- en Duitse taal;
- Kennis van e-mail, MS-Office pakket;

COMPETENTIES

Naast de kerncompetenties van Koninklijke Wagenborg; veilig werken, ondernemend handelen en samenwerken vragen we voor deze functie technisch inzicht, communicatieve vaardigheden, oplossingsgerichtheid.

WIJ BIEDEN

Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een prettige werkomgeving.

INFORMATIE OF SOLLICITEREN

Klik op “solliciteer”, vul het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op “verzenden”. Wij berichten je dan zo spoedig mogelijk over de verdere procedures. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlies Sueters 074-2454428.

Solliciteer!