Project Coördinator

Project Coördinator

Vind je het leuk om van begin tot eind betrokken te zijn bij complexe logistieke projecten, van het eerste contact met de klant tot en met de uitvoering? Heb je enige ervaring met logistieke projecten en hou je van afwisseling? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Project Coördinator

Location: Rotterdam
Hours: 32-40

Wij zijn op zoek naar een parttime of fulltime:

 

PROJECT COÖRDINATOR

Wat ga je doen?
Wagenborg Projects & Logistics verbindt en ondersteunt de diverse Wagenborg bedrijven in (complexe) logistieke projecten en is zowel commercieel als operationeel verantwoordelijk voor deze activiteiten. In de afgelopen jaren hebben we een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt met onder andere het transport van subsea cables; deze ontwikkeling willen we doorzetten én uitbreiden. Als Project Coördinator geef je richting aan deze ontwikkeling en lever je een belangrijke bijdrage aan de te realiseren groei. Naast je focus op projecten in de wereld van subsea cables, ga je aan de slag met projecten in alle andere sectoren waarin Wagenborg Projects & Logistics actief is.


Als Project Coördinator ben je verantwoordelijk voor het commerciële contact met de (potentiële) klant; je legt het eerste contact, geeft offertes af, sluit contracten en bent betrokken bij alle stadia van uitvoering tot facturatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele coördinatie van het project. In nauwe samenwerking met de collega’s van de verschillende Wagenborg divisies en/of externe partners en leveranciers, zorg je voor een vlekkeloze uitvoering van het project. Je stelt projectplannen op en ziet toe op een juiste en tijdige uitvoering van de projecten. Verder bewaak je het budget en ben je regelmatig aanwezig op locatie tijdens uitvoering. Het succes van elk project wordt in grote mate bepaald door duidelijke en tijdige communicatie.

 

Bij complexe projecten komt het wel eens voor dat niet alles volgens plan verloopt. Als je afwijkingen of problemen signaleert, grijp je in. Het doel is om, in goed overleg met alle aanwezige partijen, ter plekke tot een goede en veilige oplossing te komen. Binnen Wagenborg vinden we het belangrijk om aan de toekomst te denken. Hier draag je actief aan bij; je ziet kansen, brengt kennis en passie mee en bepaalt mede hoe wij ons positioneren richting de toekomst.


Quote
“Wij zijn echt de spil binnen het project. We krijgen steeds vaker verzoeken van klanten om niet alleen iets te verschepen, maar om het bijvoorbeeld ook te laden en te lossen en om ervoor te zorgen dat het op de eindbestemming komt. Ik vind het mooi om dat allemaal te regelen.’’


Mark Rijnders, Projectmanager Wagenborg Projects & Logistics

 

Wat hebben wij te bieden?
• Een goed salaris
• De kans om projecten in binnen- en buitenland te bezoeken
• Een uitdagende baan, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
• Mogelijkheden om je te ontwikkelen
• Een gezellig team
• Goede pensioenregeling
• Genoeg vrije dagen om lekker te genieten


Wat verwachten we van jou?
• Hbo-werk en denkniveau
• Commercieel, energiek, oplossingsgericht, stressbestendig en flexibel
• Goede contactuele vaardigheden
• Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift

 

Ben je geïnteresseerd?

Klik op 'solliciteer', vul het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure.

 

Bel voor informatie over de functie met Paul Bakker, Manager Wagenborg Projects & Logistics op telefoonnummer 06-22402933.

Solliciteer