Accounting Administrator Foxdrill

Accounting Administrator Foxdrill

Wil jij ervoor zorgen dat vanuit alle afdelingen binnen onze vestigingen Oldenzaal en Schoonebeek de financiële zaken op orde zijn? Lees dan snel verder!

Accounting Administrator Foxdrill

Location: Schoonebeek en Oldenzaal
Hours: +/- 28
Education: mbo

Wil jij ervoor zorgen dat vanuit alle afdelingen binnen onze vestigingen Oldenzaal en Schoonebeek de financiële zaken op orde zijn? En werk jij hierbij accuraat, adequaat en houd je goed overzicht?

 

Wat ga je doen?

Als Accounting Administrator krijg je de vrijheid om de gehele administratie te begeleiden en beheren. Bankboekingen, crediteuren, debiteuren. En binnen de projectadministratie daarbij ook inkoop, verkoop en urenregistratie. Dit betekent dat je dingen moet uitzoeken. Weten waarom iets op een bepaalde manier wordt gedaan. De facturatie van begin tot eind erbij zoeken. Dat maakt het werk heel divers en het resultaat moet aan duidelijk gestelde kaders voldoen. Ook zoek je naar verbeterpunten. Voor veel collega’s ben je een belangrijke schakel in het team en je ondersteunt in het volledige financiële proces. Kijken hoe je bijvoorbeeld het best kan samenwerken met projectleiders en elkaar scherp kunt houden met de juiste communicatie. Het onderhouden van een goede werkrelatie is heel belangrijk.

 

We werken met systemen die continu in ontwikkeling zijn. Het is aan jou, om met je collega’s en leidinggevende, deze ontwikkelingen bij te houden. Je begeleidt updates en zorgt voor verbeteringen in de workflow. Daarnaast moet je goed kunnen schakelen. Waarom gebeurt iets en kan dit überhaupt wel?

 

Irma, vertelt enthousiast over Wagenborg Foxdrill

“Door het zelfstandig indelen van de werkzaamheden en de juiste prioriteiten stellen, is geen dag hetzelfde. Dit komt jouw verantwoordelijkheidsgevoel ten goede en je moet dus weten wat je doet. Wagenborg Foxdrill is een heel leuk bedrijf. Zo kun je de wijze van werken en het invullen van je tijd zelf bepalen: super flexibel! Het is een mooie branche met goede arbeidsvoorwaarden. Ook zijn we een sociaal bedrijf. Iedereen staat voor elkaar klaar. Ik word gewoon enthousiast als ik over m’n werk aan het praten ben! Je bent echt ‘onderdeel van’, dat merk je ook tijdens de feestjes of een spontaan georganiseerde borrel. Je moet het met elkaar doen!”

 

Waarom wij

 • We zijn een sociaal, warm en familiair bedrijf.
 • We bieden regelingen voor de medewerker met o.a. fiscaal voordeel t.a.v. zorgkostenvergoeding, duurzame inzetbaarheid en een fietsplan
 • Vrijdagen sluiten we gezellig af met een hapje en een drankje
 • We geven je de ruimte en je mag kritisch meedenken in procesverbeteringen
 • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
 • We bieden een goed salaris en 30,5 verlofdagen o.b.v. fulltime

 

Wie ben jij

 • Je vindt alle facetten van (project)administratie interessant
 • Je hebt een MBO diploma, bedrijfsadministratie of vergelijkbaar
 • Je bent een analyticus, hebt pit en durft initiatief te nemen
 • Je kunt goed samenwerken, overleggen en werkt nauwkeurig
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je woont in omgeving van Oldenzaal

 

Meer weten?

Neem contact op met Sylvia Bos, HRM Advisor, op 06-38554476

 

Ben je geïnteresseerd?

Klik op 'solliciteer direct', vul het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure.

Solliciteer direct