HSEQ Coördinator Foxdrill

HSEQ Coördinator Foxdrill

Ben jij een enthousiaste veiligheidskundige en ben je op zoek naar een uitdagende baan, waarbij je kantoorwerk afwisselt met locatie- en veldbezoeken? Lees dan snel verder!

HSEQ Coördinator Foxdrill

Location: Oldenzaal /Schoonebeek
Hours: 32 (uren en indeling bespreekbaar)

Ben jij een enthousiaste veiligheidskundige en ben je op zoek naar een uitdagende baan, waarbij je kantoorwerk afwisselt met locatie- en veldbezoeken? Of heb je in de on-/offshore een soortgelijke functie en heb je ruime ervaring in de olie- en gaswereld? Dan hebben we plek voor jou!

 

HSEQ Coördinator Foxdrill

 

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met een effectief HSEQ-beleid voor alle locaties waar jouw collega’s werken, aansluitend op de eisen en behoefte van de klant en certificerende instanties. Je hebt veel contact met de leidinggevenden en medewerkers over veiligheids- en milieuzaken. Je stimuleert en coacht de collega’s om de werkzaamheden op een veilige en milieubewuste wijze uit te voeren. Je gaat zelf regelmatig naar locaties om audits uit te voeren, het vastleggen en onderzoeken van incidenten en near-misses, het opstellen en uitvoeren van vervolgacties.

 

Daarnaast begeleid je de verschillende stakeholders in het proces van externe audits. Van zowel interne als externe audits inventariseer en analyseer je tekortkomingen en verbeterpunten en bewaak je de opvolging. Inventariseren van de milieu- en veiligheidsaspecten en (laten) uitvoeren van RI&E’s.

 

Je adviseert collega’s en klanten op het gebied van QA-QC aspecten. Je bent verder verantwoordelijk voor het actueel houden van het Management System. Zo schrijf je procedures, werk je handboeken bij en stel je rapportages op. Bij tenderaanvragen heb je een rol bij HSEQ aspecten. Mogelijk neem je de rol van preventiemedewerker ook op je. Het is namelijk van groot belang dat je binnen een goede sfeer aandacht houdt voor de veiligheidscultuur. Daarnaast houd je het Rope Acces Systeem actueel en up-to-date conform IRATA, industriële touwtechniek voor werken op hoogte.

 

Je hebt als standplaats Oldenzaal, maar bezoekt ook wekelijks de vestiging in Schoonebeek en komt regelmatig op bezoek bij collega’s en klanten op locatie. Het Wagenborg kantoor in Delfzijl fungeert als je headquarter. Hybride werken en het zelf indelen van werkdagen en tijden behoren tot de mogelijkheden. Onze business is berekend op 24/7 on demand, dat betekent dat je dagen nooit hetzelfde zijn! Als adviseur neem je zitting in het operationeel team (OT) en adviseer jij het MT.

 

Quote

“Als HSEQ Coördinator bezoek je regelmatig projecten in binnen- en buitenland en kom je bij opdrachtgevers over de vloer. Je werkt nauw samen met klanten, projectleiders, engineers en andere collega’s om te zorgen dat projecten met voldoende oog voor HSEQ worden voorbereid en uitgevoerd. Op een projectlocatie is het aan jou om te kijken of de werkzaamheden goed verlopen. Is het allemaal veilig? Past het binnen de milieunormen of valt er misschien op kwaliteitsgebied nog wat te verbeteren? Het is echt een samenspel om een project goed te laten verlopen en dat is heel erg leuk.”
Nick Visser, HSEQ Advisor

 

Wie zijn we?

Wagenborg Foxdrill is opgericht in 1967 en is een specialist op het gebied van audits en inspecties, onderhoud, het verhuizen van on- en offshore (boor)installaties en het on- en offshore conductor heien. We zijn wereldwijd actief.

Het operationele team in Schoonebeek en Oldenzaal wordt aangestuurd door de Managing Director. Verder bestaat het team in Schoonebeek uit een Operationeel Manager, Projectleiders, een Werkvoorbereider, Mechanics, Electricians, Senior en Operation Technicians, in totaal zo’n 30 FTE.

Het operationele team in Oldenzaal bestaat uit een Projectleiders, Planner, Supervisors, Riggers, Rope Acces Technicians, Conductor Installation Technicians, in totaal zo’n 30 FTE.

 

 Wat hebben we je te bieden?

 • Een gevarieerde baan in een internationaal bedrijf
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • De kans om regelmatig buiten kantoor je werk te verrichten
 • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
 • Een goed salaris op basis van kennis en kunde ingeschaald tussen € 3156 - € 4311
 • 30,5 vakantiedagen om te genieten (o.b.v. full time)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fiscaal voordeel genieten op al jouw sportactiviteiten (jaarlijks gemaximeerd budget)

 

Wat heb je nodig?

 • Je bent opgeleid als MVK, IVK of HVK
 • Je bent in het bezit van ISO/Auditor certificaat, of je bent bereid deze te halen
 • Je neemt een ruime ervaring mee op het gebied van ISO9001 / ISO45001
 • Bij voorkeur ken jij de standaarden binnen de olie- en gasbranche, zoals FPAL & API
 • Je hebt een flexibele instelling en kunt zelfstandig werken en zaken regelen
 • Je bent communicatief vaardig, je kunt goed overleggen, plannen en organiseren
 • Goede vaardigheden in het gebruik van Microsoft software programma’s.
 • Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
 • Je hebt een rijbewijs B

 

Ben je geïnteresseerd ?

Klik op 'solliciteer', vul het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Jan Willem Klaas, Managing Director Foxdrill +31 611 025 933

Solliciteer