Manager HSEQ

Manager HSEQ

‘Iedereen veilig naar huis aan het eind van de werkdag, elke dag!’ Zo luidt ons motto op het gebied van veiligheid. Ben jij de HSEQ Manager met ervaring binnen de industrie en kun jij je vinden in dit motto? Dan heeft Wagenborg Nedlift een fantastische baan voor jou!

Manager HSEQ

Location: Hengelo
Hours: Fulltime
Education: Afgeronde technische hbo opleiding en/of hogere veiligheidskunde

Wat ga je doen?

In de rol van Manager HSEQ ben je verantwoordelijk voor het HSEQ-beleid binnen onze organisatie in Nederland en Duitsland. Je houdt toezicht op, analyseert en rapporteert HSEQ-prestaties, identificeert verbeterkansen en onderneemt passende acties bij afwijkingen. Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen en fungeert als sparringpartner op het gebied van HSEQ voor de directie en managementteam. Deze taken voer je uit in nauwe samenwerking met jouw 3 HSEQ-collega’s.

 

Je standplaats is Hengelo, maar je bent ook regelmatig aanwezig op de vestigingen in Geleen en incidenteel in Hörstel (Duitsland) en Groningen. Je voert veiligheidsrondes uit op werklocaties, standaardiseert kwaliteit en veiligheid over deze locaties, en ontwikkelt en implementeert verbeterplannen en maatregelen in samenwerking met het management. Je bent kritisch, biedt zowel gevraagd als ongevraagd advies en spreekt op een constructieve manier medewerkers en management aan. Je streeft naar een cultuur van voortdurende verbetering, zowel wat betreft veiligheidsbewustzijn bij collega’s en klanten, als de kwaliteit van onze processen en werkuitvoering.

Wie zoeken wij?

Een communicatief vaardige en pragmatische collega die strategisch, tactisch en operationeel kan handelen. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en je hebt een afgeronde technische opleiding. Bij voorkeur ben je gecertificeerd in hogere veiligheidskunde en heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een verwante branche. Je hebt inzicht in organisatiedynamiek en communiceert gemakkelijk op alle niveaus binnen en buiten de organisatie. Vakmanschap en integriteit zijn kernwaarden voor jou. Goede beheersing van Nederlands, Engels en Duits is vereist.

 

Wat hebben wij te bieden?

Een uitdagende positie binnen een vooraanstaand internationaal bedrijf, dat veel waarde hecht aan de menselijke factor. Je krijgt ruime verantwoordelijkheid binnen een professionele organisatie met een informele en open werksfeer. Het bruto maandsalaris voor deze functie ligt tussen € 4.500,00 en € 6.200,00. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke  secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve zorgverzekering, een leaseauto, jaarlijkse medische keuring en volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

 

Naast werken hechten we waarde aan plezier. Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten en jaarlijks is er een grootschalig feest voor alle vestigingen.

 

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar nedlift.jobs@wagenborg.com. Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via 06-52620241.