Manager Sales

Manager Sales

Wil jij aan de slag met onze salesstrategie voor onze diensten op het gebied van hijswerk, zwaar transport en montage? En zorg jij er zo voor dat we onze doelstellingen in het noorden van het land behalen?

Manager Sales

Location: Groningen
Hours: 40
Education: hbo

Wij zoeken een Manager Sales (Regio Noord) voor Wagenborg Nedlift. Wij zijn een toonaangevende specialist op het gebied van horizontaal, verticaal en speciaal transport. Met deskundige engineering en projectmanagement bieden wij een compleet pakket aan diensten voor hijswerk, zwaar transport en montage. Onze opdrachtgevers zijn actief in onder andere de olie- en gasindustrie, de petrochemie, energiesector en bouw en infra.

           
Wat ga je doen?
Als Manager Sales ben je verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen in regio Noord. Je ontwikkelt en implementeert een duurzaam en gestructureerd verkoopbeleid met een focus op rendement. Je werkt nauw samen met de regiomanager om een effectieve salesstrategie te ontwikkelen en uit te voeren.

 

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Leiding geven aan en samenwerken met een team van vijf commerciële medewerkers.
  • Ontwikkelen en bewaken van een duidelijke koers voor de diverse klanten en diensten in de regio.
  • Contractmanagement.
  • Bezoeken van opdrachtgevers en prospects, en onderhandelen over tarieven en voorwaarden.
  • Volgen van marktontwikkelingen en klantbehoeften.
  • Informeren van uitvoerende collega's over klantopdrachten en projecten.

 

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, commerciële en resultaatgerichte collega met minimaal hbo werk- en denkniveau. Je hebt ervaring in het aansturen en ontwikkelen van een verkoopafdeling. Ervaring in een dienstverlenende technische branche is een pluspunt.

 

Wat bieden wij?
Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende functie binnen een prettige, informele technische werkomgeving. Daarnaast bieden wij ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve zorgverzekering, een leaseauto, een fietsplan, een jaarlijkse medische keuring.

 

Heb je interesse?

Stuur jouw cv en motivatie naar nedlift.jobs@wagenborg.com, voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je bellen met Jan-Ebe Boerema 0620436547.