Senior Business Controller

Senior Business Controller

Vind jij jouw uitdaging in het vertalen van financiële informatie naar begrijpelijke stuurinformatie voor de operatie? Lees dan snel verder!

Senior Business Controller

Location: Groningen of Hengelo
Hours: 32-40
Education: hbo

Heb jij verstand van business intelligence en weet jij dashboarding te gebruiken om bedrijfsprocessen te verbeteren? Vind jij jouw uitdaging in het vertalen van financiële informatie naar begrijpelijke stuurinformatie voor de operatie? Vervul jij graag een sleutelrol bij de transitie van ons team en de inrichting van ons nieuwe ERP systeem? Én ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben een mooie baan voor jou in een stoere werkomgevingop de afdeling Finance & Control (standplaats Groningen of Hengelo) van Wagenborg Nedlift.

  

Wat ga je doen?

Als senior controller kom je te werken in een team van 9 mensen. Zowel Groningen als Hengelo zijn onze standplaatsen, je gaat je directe collega’s afwisselend op beide locaties tegenkomen. Wij als Nedlift leveren als specialist in verticaal- en zwaar transport een dienst aan onze klanten. De inzet van onze middelen (mensen, materieel en materiaal) hebben daarbij de sleutelrol. Wij als finance en control streven ernaar om meer en meer een business partner te zijn zodat we samen met de operatie het beste resultaat kunnen boeken met de beschikbare middelen. Jij als senior controller zal een aanjagerrol hebben in de transitie van ons team.    

 

Daarnaast heb je een heel gevarieerd pakket aan werkzaamheden. Zo houd je je bezig met bedrijfsanalyses, vertaal je strategische doelen naar KPI’s en los je allerlei financiële ad hoc vraagstukken op. Analyseer je marktvoorspellingen en doe je aanbevelingen.

 

Wie zoeken wij?

Een analytisch en cijfermatig sterke collega met een afgeronde financiële hbo opleiding, je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie(s), goede kennis van administratieve processen, Excel en PowerBi hebben geen geheimen voor jou.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan binnen een prettige, informele technische werkomgeving. Het bruto maandsalaris voor deze functie ligt tussen € 5.000 en € 6.000 bruto per maand. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve zorgverzekering, een fietsplan, een jaarlijkse medische keuring, veel opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden en overige financiële tegemoetkomingsregelingen.

 

Heb je interesse?

Mail dan jouw motivatie en cv naar: nedlift.jobs@wagenborg.com. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je bellen met Sander Weeda 06-48485382.