Senior Projectleider Transport

Senior Projectleider Transport

Wij verplaatsen uitzonderlijk zware, grote en/of complexe lasten. Van bruggen tot scheepssecties en transformatoren tot destillatiekolommen. Word jij enthousiast van het idee onderdeel te worden van ons team dat dit allemaal in goede banen leidt? Dan is dit de baan voor jou!

Senior Projectleider Transport

Location: Hengelo
Hours: Fulltime
Education: hbo

Als projectenorganisatie binnen Wagenborg Nedlift houden wij ons bezig met het verplaatsen van uitzonderlijk zware, grote en/of complexe lasten. Van bruggen tot scheepssecties en transformatoren tot destillatiekolommen, met onze multidisciplinaire projectteams blijven we de grenzen van het horizontaal en verticaal transport oprekken. Gewaardeerd om onze innovatie in combinatie met onze oplossingsgerichtheid worden wij in binnen en buitenland vertrouwd en ingehuurd om met deze uitdagende klussen aan de gang te gaan. Word jij enthousiast van het idee onderdeel te worden van ons team? Dan is dit de baan voor jou!

 

Wat ga je doen?

Als Senior Projectleider Transport ben je verantwoordelijk voor de volledige organisatie van multidisciplinaire projecten. Als de schakel tussen de klant, intern ondersteunende afdelingen en derden zorg je ervoor dat projecten veilig, conform afspraken en binnen budget worden uitgevoerd.

 

In aanloop naar de uitvoer detaileer je werkzaamheden in nauwe samenwerking met alle stakeholders. Je bent alert op eventuele wijzigingen in de afgesproken scope en planning. Wanneer deze zich voordoen handel je proactief en bewaak je de planning en het budget.

 

Van aanvang tot en met de afsluiting van het project houd je gedegen administratie en registratie van projectdocumentatie bij, zowel financieel als operationeel.

Wat bieden wij?

  • Een bruto maandsalaris van € 4.500 - € 6.500 per maand, afhankelijk van jouw werkervaring
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en een lease auto
  • De mogelijkheid om opleidingen te volgen
  • De kans om te reizen voor je werk, hoofdzakelijk binnen de Benelux en Duitsland
  • Interne doorgroeimogelijkheden

 

Wat breng je mee?

  • Minimaal een technische hbo-opleiding en 5 jaar werkervaring
  • Communicatieve vaardigheden naar de klant en alle interne en externe stakeholders
  • Oog voor veiligheid, kwaliteit en budget
  • Leiderschapskwaliteiten, klantgerichtheid, stressbestendig en probleemoplossend

 

Hebben we jouw interesse gewekt? 

Je motivatie en CV kun je mailen naar nedlift.jobs@wagenborg.com 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR, 050 368 2800.