Superintendent Fleetmanagement

Superintendent Fleetmanagement

Wil jij een bijdrage leveren aan het in goede staat brengen en houden van onze vloot? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Superintendent Fleetmanagement

Location: Delfzijl
Hours: 40
Education: mbo

Ben jij een enthousiaste zeevarende die een afwisselende en uitdagende walbaan zoekt? Of ben je een werktuigbouwkundige die geïnteresseerd is in de scheepvaart? En wil je een bijdrage leveren aan het in goede staat brengen en houden van de Wagenborg vloot? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen? 

Als Superintendent op de afdeling Fleet Management (FMD) krijg je een aantal schepen onder je hoede. Je zorgt ervoor dat deze schepen in een goede staat zijn. Je zorgt voor (preventief) onderhoud aan je schepen en regelt de noodzakelijke reparaties. Verder zorg je ervoor dat de technische en nautische uitrusting aan boord voldoet aan de gestelde eisen. Je stelt per schip  onderhoudsbudgetten op en stemt binnen dit budget bestellingen af met de Inkopers.

 

Om dit allemaal in goede banen te leiden ga je regelmatig naar “jouw” schepen toe in binnen- en buitenland. Je hebt hierbij veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je neemt zelf beslissingen en voert deze uit, of ziet erop toe dat deze conform afspraak uitgevoerd worden. Daarbij hou je steeds de kosten in het oog en handelt hiernaar. Omdat onze 24/7 schepen over de hele wereld varen, werk je soms op onregelmatige tijdstippen.

 

Superintendent Onno Steenweg vertelt

Het is mijn taak om de juiste oplossing te vinden voor problemen van een schip, om te voorkomen dat een schip off-hire gaat. Eerst probeer ik in overleg met de bemanning het probleem vast te stellen. Als dat gelukt is, begint de grote puzzel. Hoe urgent is het probleem, waar gaat het schip laden en lossen, hoe lang blijft ze daar en kan ik daar de juiste mensen en materialen hebben? Daarna is het mijn taak om de juiste mensen bij elkaar te brengen om het op te lossen.” 

 

Waarom wij?

 • Een inhoudelijk veelzijdige en uitdagende baan
 • De kans om regelmatig aan boord te stappen in binnen- en buitenland
 • Leuke collega’s en een goede werksfeer
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen
 • Een prima salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting scheepvaart, scheepsbouw of werktuigbouw
 • Ervaring als zeevarende is een pre
 • Je spreekt en schrijft goed Engels
 • Je denkt in oplossingen, weet je observaties en ideeën om te zetten in goede adviezen en kunt goed improviseren
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en bent stressbestendig

 

Ben je geïnteresseerd?  

Klik op 'solliciteer', vul het formulier in, voeg jouw motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Wij berichten je dan zo spoedig mogelijk over de verdere procedure.

 

Bel voor meer  informatie over de functie met Piter Oosterhof, 0596 – 636 349

Solliciteer