Word onderdeel van de Wagenborg familie

  • Een dynamische en internationale werkomgeving: elke dag is anders
  • Vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om te groeien
NL/ EN

Vacatures

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie of meld je aan voor onze vacature alert.

Zoek je een baan op zee, klik dan hier.

Chartering Operator

Ben jij een logistiek talent en wil je jouw kennis en ervaring inzetten in de dynamische wereld van internationale maritieme logistiek?

Locatie: Delfzijl
Uren: 40
Opleiding: HBO

Senior Operations Technician

Wil jij een bijdrage leveren met de uitvoering van technische- en ondersteunende werkzaamheden op olie- en gas locaties? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou.

Locatie: Schoonebeek
Uren: 40
Opleiding: MBO

Logistiek Talent

Ben jij een logistiek talent, die sterk is in het coördineren van diverse logistieke processen? Dan hebben wij een vacature voor jou.

Locatie: Delfzijl/Eemshaven
Uren: 40
Opleiding: HBO

Werken bij Wagenborg

Werken bij Wagenborg betekent werken bij een dynamisch, internationaal opererend bedrijf in een prettige, open atmosfeer. Binnen welk werkveld of welke functie dan ook: iedere medewerker telt!

Maak het verschil

Wij bieden logistieke oplossingen over de hele wereld. Denk jij net als ons in kansen en oplossingen? Bij ons krijg je volop ruimte en ondersteuning om jouw ideeën in de praktijk te brengen.

Meer over de Wagenborg way of working

Ontwikkel, leer en groei

Bij Wagenborg hoeft je vertrekpunt niet je eindpunt te zijn. Ontwikkel, leer, groei en word wat je wilt. Wees de architect van je eigen loopbaan.

Ontdek jouw loopbaan kansen

Collega’s aan het woord