Word onderdeel van de Wagenborg familie

  • Een dynamische en internationale werkomgeving: elke dag is anders
  • Vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om te groeien
NL/ EN

Vacatures

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie of meld je aan voor onze vacature alert.

Zoek je een baan op zee, klik dan hier.

IT Engineers

Wil jij bijdragen aan onze nieuwe proces ondersteunende infrastructuur? Vind je het leuk om betrokken te zijn bij het dagelijks beheer? En weet jij het beste uit collega’s te halen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Locatie: Delfzijl
Uren: 40
Opleiding: HBO

Security Officer ICT

Heb jij passie voor informatiebeveiliging en wil je werken in een uitdagende internationale omgeving waarin de toegevoegde waarde van IT steeds groter wordt? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Locatie: Delfzijl
Uren: 40
Opleiding: HBO

Logistiek Talent

Ben jij een logistiek talent en heb je affiniteit met scheepvaart en transport? Wil je jouw kennis en ervaring inzetten om van alles te regelen voor de schepen die de havens in Noord-Nederland binnenlopen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou.

Locatie: Delfzijl
Uren: 40
Opleiding: HBO

Werken bij Wagenborg

Werken bij Wagenborg betekent werken bij een dynamisch, internationaal opererend bedrijf in een prettige, open atmosfeer. Binnen welk werkveld of welke functie dan ook: iedere medewerker telt!

Maak het verschil

Wij bieden logistieke oplossingen over de hele wereld. Denk jij net als ons in kansen en oplossingen? Bij ons krijg je volop ruimte en ondersteuning om jouw ideeën in de praktijk te brengen.

Meer over de Wagenborg way of working

Ontwikkel, leer en groei

Bij Wagenborg hoeft je vertrekpunt niet je eindpunt te zijn. Ontwikkel, leer, groei en word wat je wilt. Wees de architect van je eigen loopbaan.

Ontdek jouw loopbaan kansen

Collega’s aan het woord