Word onderdeel van de Wagenborg familie

  • Een dynamische en internationale werkomgeving: elke dag is anders
  • Vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om te groeien
NL / EN

Vacatures

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie of meld je aan voor onze vacature alert.

Zoek je een baan op zee, klik dan hier. En voor informatie over stages, kijk je hier. 

Logistiek Medewerker Magazijn

Is de ontvangst en het verzenden van materialen voor onze schepen bij jou in goede handen? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou in ons magazijn.

Locatie: Farmsum
Uren: 40
Opleiding: mbo

Waterklerk Rotterdam

Krijg jij er energie van om van alles te regelen voor schepen die de zeehavens van Rotterdam en Amsterdam Moerdijk binnenlopen? Ben je bovendien klantgericht, kan je goed prioriteiten stellen en werk je ook op drukke momenten nauwkeurig? Dan hebben wij een fantastische baan voor jou.

Locatie: Capelle aan den IJssel
Opleiding: hbo

Commercieel Logistiek Talent

Wil jij je onderdompelen in de wereld van onze schepen, ladingen en reizen en je ontwikkelen binnen ons internationale scheepvaartbedrijf? Wij zoeken een commercieel talent die in deze dynamische branche aan de slag wil!

Locatie: Delfzijl
Opleiding: hbo

Werken bij Wagenborg

Werken bij Wagenborg betekent werken bij een dynamisch, internationaal opererend bedrijf in een prettige, open atmosfeer. Binnen welk werkveld of welke functie dan ook: iedere medewerker telt!

Maak het verschil

Wij bieden logistieke oplossingen over de hele wereld. Denk jij net als ons in kansen en oplossingen? Bij ons krijg je volop ruimte en ondersteuning om jouw ideeën in de praktijk te brengen.

Meer over de Wagenborg way of working

Ontwikkel, leer en groei

Bij Wagenborg hoeft je vertrekpunt niet je eindpunt te zijn. Ontwikkel, leer, groei en word wat je wilt. Wees de architect van je eigen loopbaan.

Ontdek jouw loopbaan kansen

Collega’s aan het woord