Word onderdeel van de Wagenborg familie

  • Een dynamische en internationale werkomgeving: elke dag is anders
  • Vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om te groeien
NL / EN

Vacatures

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie of meld je aan voor onze vacature alert.

Zoek je een baan op zee, klik dan hier. En voor informatie over stages, kijk je hier. 

Financial Controller M/V

Houd jij ervan om met financiële data bezig te zijn? Dan hebben wij een vacature voor jou!

Locatie: Oldenzaal en Schoonebeek
Uren: 40
Opleiding: hbo/wo

HR Adviseur

Ben jij die HR-generalist die er energie van krijgt om collega’s in hun kracht te zetten en wil jij meedenken over de HR-strategie en weet je deze te vertalen naar effectieve personeelsinstrumenten? Dan hebben wij een fantastische baan voor jou.

Locatie: Delfzijl
Uren: 40
Opleiding: hbo

Project Engineer

Een 63 meter hoge kraan over zee vervoeren of een brugdeel van 365 ton op zijn plaats varen? Van het technisch plannen, het sluiten van contracten tot het voorbereiden en uitvoeren van de klus: jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan hebben wij een interessante baan voor jou!

Locatie: Delfzijl
Uren: 40
Opleiding: hbo

Werken bij Wagenborg

Werken bij Wagenborg betekent werken bij een dynamisch, internationaal opererend bedrijf in een prettige, open atmosfeer. Binnen welk werkveld of welke functie dan ook: iedere medewerker telt!

Maak het verschil

Wij bieden logistieke oplossingen over de hele wereld. Denk jij net als ons in kansen en oplossingen? Bij ons krijg je volop ruimte en ondersteuning om jouw ideeën in de praktijk te brengen.

Meer over de Wagenborg way of working

Ontwikkel, leer en groei

Bij Wagenborg hoeft je vertrekpunt niet je eindpunt te zijn. Ontwikkel, leer, groei en word wat je wilt. Wees de architect van je eigen loopbaan.

Ontdek jouw loopbaan kansen

Collega’s aan het woord