Word onderdeel van de Wagenborg familie

  • Een dynamische en internationale werkomgeving: elke dag is anders

  • Vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid

  • Volop mogelijkheden om te groeien

NL / EN

Vacatures

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie of meld je aan voor onze vacature alert.

Zoek je een baan op zee, klik dan hier. En voor informatie over stages, kijk je hier. 

Innovation Engineer Microsoft

Ben jij een ervaren cloud- en Azure-specialist en wil je jouw kennis inzetten om ons verder te helpen innoveren? Dan hebben wij een geweldige uitdaging voor jou!

Locatie: Delfzijl
Uren: 32-40
Opleiding: hbo

Application Developer

Wil jij steeds weer nieuwe functionaliteiten bouwen in ons nieuwe ERP-systeem, waarmee je echt het verschil maakt voor je collega’s? Dan hebben wij een fantastische baan voor jou!

Locatie: Delfzijl
Uren: 32-40
Opleiding: hbo

Matroos Triton

Heb jij een dienstboekje en wil jij helpen bij het hijsen van bruggen, het transport en plaatsen van scheepssecties of het bergen van schepen?

Werken bij Wagenborg

Werken bij Wagenborg betekent werken bij een dynamisch, internationaal opererend bedrijf in een prettige, open atmosfeer. Binnen welk werkveld of welke functie dan ook: iedere medewerker telt!

Maak het verschil

Wij bieden logistieke oplossingen over de hele wereld. Denk jij net als ons in kansen en oplossingen? Bij ons krijg je volop ruimte en ondersteuning om jouw ideeën in de praktijk te brengen.

Ontwikkel, leer en groei

Bij Wagenborg hoeft je vertrekpunt niet je eindpunt te zijn. Ontwikkel, leer, groei en word wat je wilt. Wees de architect van je eigen loopbaan.

Collega’s aan het woord