Word onderdeel van de Wagenborg familie

  • Een dynamische en internationale werkomgeving: elke dag is anders

  • Vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid

  • Volop mogelijkheden om te groeien

NL / EN

Vacatures

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie of meld je aan voor onze vacature alert.

Zoek je een baan op zee, klik dan hier. En voor informatie over stages, kijk je hier. 

Stage Insurance & Claims

Ben jij gek op dingen uitzoeken? En ben je nieuwsgierig naar de wereld van (maritiem) recht en aansprakelijkheid? Durf je in een schadeproces de leiding te nemen, informatie te achterhalen en de juiste mensen in te schakelen? Gun jezelf dan de kans om stage te lopen in de dynamische wereld van logistiek en scheepvaart!

Locatie: Delfzijl
Opleiding: hbo

IT Performance Engineer

Ben jij die enthousiaste, gedreven en analytische IT system engineer die de performance van ons digitale ecosysteem nauwlettend in de gaten wil houden én steeds verder optimaliseert? Dan zijn we op zoek naar jou!

Locatie: Delfzijl
Opleiding: hbo

Accounting Administrator Foxdrill

Wil jij ervoor zorgen dat vanuit alle afdelingen binnen onze vestigingen Oldenzaal en Schoonebeek de financiële zaken op orde zijn? Lees dan snel verder!

Locatie: Schoonebeek en Oldenzaal
Uren: +/- 28
Opleiding: mbo

Werken bij Wagenborg

Werken bij Wagenborg betekent werken bij een dynamisch, internationaal opererend bedrijf in een prettige, open atmosfeer. Binnen welk werkveld of welke functie dan ook: iedere medewerker telt!

Maak het verschil

Wij bieden logistieke oplossingen over de hele wereld. Denk jij net als ons in kansen en oplossingen? Bij ons krijg je volop ruimte en ondersteuning om jouw ideeën in de praktijk te brengen.

Meer over de Wagenborg way of working

Ontwikkel, leer en groei

Bij Wagenborg hoeft je vertrekpunt niet je eindpunt te zijn. Ontwikkel, leer, groei en word wat je wilt. Wees de architect van je eigen loopbaan.

Ontdek jouw loopbaan kansen

Collega’s aan het woord