Word onderdeel van de Wagenborg familie

  • Een dynamische en internationale werkomgeving: elke dag is anders

  • Vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid

  • Volop mogelijkheden om te groeien

NL / EN

Vacatures

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie of meld je aan voor onze vacature alert.

Zoek je een baan op zee, klik dan hier. En voor informatie over stages, kijk je hier. 

Project Engineer Sleepdienst

Windmolens of een containerkraan over zee vervoeren of een brug op zijn plaats varen? Aan die uitdagingen draag jij graag je steentje bij. Van de eerste technische plannen tot het voorbereiden en de uitvoering van de klus: jij zorgt ervoor dat alles klopt en op rolletjes verloopt.

Locatie: Delfzijl
Uren: 32-40
Opleiding: hbo

Machinist Sleepdienst

Wil jij de leiding hebben over de machinekamer en assisteren bij de sleep- en onderhoudswerkzaamheden? Dan hebben wij een vacature voor jou!

Locatie: Nederland
Uren: 1 week op, 1 week af / 2 weken op, 2 weken af

HR Business Partner

Wil jij je kennis en ervaring als HR Business Partner inzetten bij een internationaal maritiem logistiek familiebedrijf waar geopolitieke omstandigheden direct van invloed kunnen zijn op de business? Dan hebben we een fantastische baan voor jou!

Locatie: Delfzijl
Uren: 32-40
Opleiding: hbo/wo

Werken bij Wagenborg

Werken bij Wagenborg betekent werken bij een dynamisch, internationaal opererend bedrijf in een prettige, open atmosfeer. Binnen welk werkveld of welke functie dan ook: iedere medewerker telt!

Maak het verschil

Wij bieden logistieke oplossingen over de hele wereld. Denk jij net als ons in kansen en oplossingen? Bij ons krijg je volop ruimte en ondersteuning om jouw ideeën in de praktijk te brengen.

Ontwikkel, leer en groei

Bij Wagenborg hoeft je vertrekpunt niet je eindpunt te zijn. Ontwikkel, leer, groei en word wat je wilt. Wees de architect van je eigen loopbaan.

Collega’s aan het woord