Word onderdeel van de Wagenborg familie

  • Een dynamische en internationale werkomgeving: elke dag is anders
  • Vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om te groeien
NL / EN

Vacatures

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie of meld je aan voor onze vacature alert.

Zoek je een baan op zee, klik dan hier. En voor informatie over stages, kijk je hier. 

Crew Manager

Wil jij ervoor zorgen dat onze schepen altijd beschikken over voldoende bemanning? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou!

Locatie: Delfzijl
Uren: 40
Opleiding: hbo

Logistiek Administratief Medewerker

Wil jij ervoor zorgen dat de logistieke administratie tot in de puntjes klopt en help je graag mensen op weg? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Locatie: Delfzijl
Uren: 40
Opleiding: mbo

Insurance & Claims Handler

Wil jij de spil zijn in een schadeproces? Vind je het leuk om informatie te achterhalen, de juiste mensen in te schakelen en tijdens het hele schadeproces kritisch mee te kijken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Locatie: Delfzijl
Uren: 40
Opleiding: hbo

Werken bij Wagenborg

Werken bij Wagenborg betekent werken bij een dynamisch, internationaal opererend bedrijf in een prettige, open atmosfeer. Binnen welk werkveld of welke functie dan ook: iedere medewerker telt!

Maak het verschil

Wij bieden logistieke oplossingen over de hele wereld. Denk jij net als ons in kansen en oplossingen? Bij ons krijg je volop ruimte en ondersteuning om jouw ideeën in de praktijk te brengen.

Meer over de Wagenborg way of working

Ontwikkel, leer en groei

Bij Wagenborg hoeft je vertrekpunt niet je eindpunt te zijn. Ontwikkel, leer, groei en word wat je wilt. Wees de architect van je eigen loopbaan.

Ontdek jouw loopbaan kansen

Collega’s aan het woord