Word onderdeel van de Wagenborg familie

  • Een dynamische en internationale werkomgeving: elke dag is anders
  • Vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om te groeien
NL / EN

Vacatures

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie of meld je aan voor onze vacature alert.

Zoek je een baan op zee, klik dan hier. En voor informatie over stages, kijk je hier. 

Administratief Medewerker

Locatie: Delfzijl
Uren: 40
Opleiding: MBO

Learning & Development Adviseur

Ben jij een HR professional die er energie van krijgt om collega’s in hun kracht te zetten en te laten groeien? Wil jij je visie en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen inzetten binnen de dynamische omgeving van Koninklijke Wagenborg? Dan hebben wij een fantastische baan voor jou.

Locatie: Delfzijl
Uren: 36-40

Expeditiemedewerker

Is met een heftruck, shovel of kraan werken helemaal jouw ding? Dan hebben wij een mooie baan voor jou in de havens van Delfzijl en de Eemshaven!

Locatie: Delfzijl/Eemshaven

Werken bij Wagenborg

Werken bij Wagenborg betekent werken bij een dynamisch, internationaal opererend bedrijf in een prettige, open atmosfeer. Binnen welk werkveld of welke functie dan ook: iedere medewerker telt!

Maak het verschil

Wij bieden logistieke oplossingen over de hele wereld. Denk jij net als ons in kansen en oplossingen? Bij ons krijg je volop ruimte en ondersteuning om jouw ideeën in de praktijk te brengen.

Meer over de Wagenborg way of working

Ontwikkel, leer en groei

Bij Wagenborg hoeft je vertrekpunt niet je eindpunt te zijn. Ontwikkel, leer, groei en word wat je wilt. Wees de architect van je eigen loopbaan.

Ontdek jouw loopbaan kansen

Collega’s aan het woord