Lever een bijdrage vanaf je eerste dag

  • Van school naar werk: het kan bij Wagenborg

  • Goede begeleiding

  • Hulpvaardige en leuke collega's

NL / EN
Wji heten jonge mensen met frisse ideeën van harte welkom. Kom je bij ons stage lopen of wil je je afstudeeropdracht bij ons doen? Dan zorgen wij ervoor dat je direct op een plek komt te werken waar je echt iets bijdraagt aan onze organisatie. En vanzelfsprekend zorgen we voor goede begeleiding, zodat je echt iets leert én een leuke tijd bij ons hebt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, stuur dan een bericht naar onze Recruiter Mirte Oolders, 06-38554534.

Stage aan boord voor studenten van de Zeevaartschool

Je decaan op school kan je meer vertellen over onze stageplekken. Rond je als zeevarende je stage af? Dan garanderen we je zelfs een plek aan boord van onze schepen. Van school naar werk. Bij Wagenborg kan het. Ben je geïnteresseerd in een positie als leerling op één van onze schepen?

Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en cv

Stage Sleepdienst voor hbo-studenten in de richting bouwkunde of engineering

LNG-tankers veilig laten aanmeren in de Eemshaven, gigantische windmolenonderdelen verschepen over zee of een loodzware brug vanaf het water op zijn plek hijsen: dat en nog veel meer doen wij op de afdeling Wagenborg Sleepdienst. Wil jij je verder in de wereld van sleepboten verdiepen én ben je op zoek naar een leuke stage in de richting bouwkunde of engineering? Laat het ons weten! 

 

Locatie:

Delfzijl, provincie Groningen

(Voormalig) stagiaires aan het woord