Lever een bijdrage vanaf je eerste dag

  • Van school naar werk: het kan bij Wagenborg

  • Goede begeleiding

  • Hulpvaardige en leuke collega's

NL / EN
Wji heten jonge mensen met frisse ideeën van harte welkom. Kom je bij ons stage lopen of wil je je afstudeeropdracht bij ons doen? Dan zorgen wij ervoor dat je direct op een plek komt te werken waar je echt iets bijdraagt aan onze organisatie. En vanzelfsprekend zorgen we voor goede begeleiding, zodat je echt iets leert én een leuke tijd bij ons hebt.

Wij hebben op dit moment mogelijkheden voor studenten van de Zeevaartschool en vanaf september ook leuke uitdagingen voor studenten Veiligheidskunde, Bedrijfskunde, Bouwkunde, Engineering, ICT en HR. Hieronder lees je hier meer over.

Studeer je wat anders, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden, stuur dan een bericht naar onze Recruiter Mirte Oolders, 06-38554534.

Stage aan boord voor studenten van de Zeevaartschool

Je decaan op school kan je meer vertellen over onze stageplekken. Rond je als zeevarende je stage af? Dan garanderen we je zelfs een plek aan boord van onze schepen. Van school naar werk. Bij Wagenborg kan het. Ben je geïnteresseerd in een positie als leerling op één van onze schepen?

Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en cv

Stage of afstudeeropdracht Offshore voor studenten Veiligheidskunde of Bedrijfskunde

Wil jij je onderdompelen in de wereld van Offshore en zoek jij een stage of afstudeeropdracht vanaf september 2023? Dan hebben wij plek voor jou! Voor onze Offshore-afdeling zijn wij op zoek naar een ambitieuze, zelfstandige en actiegerichte stagiair of afstudeerder. Samen met jou kijken we graag naar een passende opdracht die aansluit bij jouw wensen en opleiding. 

 

Locatie:

Delfzijl , provincie Groningen

Meer weten over deze stage

Stage Sleepdienst voor hbo-studenten in de richting bouwkunde of engineering

LNG-tankers veilig laten aanmeren in de Eemshaven, gigantische windmolenonderdelen verschepen over zee of een loodzware brug vanaf het water op zijn plek hijsen: dat en nog veel meer doen wij op de afdeling Wagenborg Sleepdienst. Wil jij je verder in de wereld van sleepboten verdiepen én ben je op zoek naar een leuke stage in de richting bouwkunde of engineering? Laat het ons weten! 

 

Locatie:

Delfzijl , provincie Groningen

Stage Sleepdienst

Stage bij de ICT Servicedesk voor mbo-studenten in de richting ICT of Administratief

Volg jij een ICT-opleiding en vind jij het leuk om collega’s vriendelijk te woord te staan, weet je de juiste vragen te stellen om elke melding glashelder te krijgen en meteen te helpen? Ben jij iemand die niet bang is om zijn of haar ideeën te delen en uit te voeren én lijkt het je leuk om bij een internationale logistieke onderneming te werken? Dan willen we jou graag in ons team als stagiair op onze ICT Servicedesk.

 

Locatie:

Delfzijl, Provincie Groningen

Meer weten over deze stage

Stage HR voor derde- of vierdejaars HR-studenten

Vanaf september 2023 hebben wij een uitdagende stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste HR-stagiair. Zoek je een stageplaats bij een leuke en dynamische organisatie met veel vrijheid in een gezellig team? Dan is deze stageplaats echt iets voor jou! 

 

Locatie:

Delfzijl, provincie Groningen

Meer weten over deze stage

(Voormalig) stagiaires aan het woord

Maak impact

Veel van onze collega's zijn als stagiair(e) of trainee bij Wagenborg begonnen en hebben hun plek zo bij ons bedrijf verdiend. Van school naar werk: het kan bij Wagenborg. Lees de volgende verhalen maar eens! Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplek of afstudeeropdracht aan wal? Kijk hierboven of we een geschikte stageplek voor jou hebben!