"We staan elke keer weer voor nieuwe uitdagingen, waarvoor we oplossingen mogen bedenken.”

Jitse de Lange, Low Code Developer

“Wij bouwen met Low Code software een heel nieuw ERP-systeem om de business zo goed mogelijk te ondersteunen. Een groot en uitdagend project. Het business-team schiet user stories in waar wij in sprints van drie weken mee aan de slag gaan. Vanuit het gebruikersperspectief proberen we alles zo logisch mogelijk te maken, zo nodig tot op persoonsniveau. Neem de nominatie van schepen: collega’s gebruikten voorheen in Excel allemaal hun eigen filters om een schip te nomineren. Het is heel wat programmeerwerk, maar we richten het nieuwe systeem nu ook zo in dat elke collega zelf kan bepalen welke filters hij ziet.

 

Leuk team
We hebben een heel leuk team met vijf developers: twee oude rotten en drie jonge jongens. Die dynamiek werkt. We kunnen soms heel verschillend naar een vraagstuk kijken en leuke discussies voeren. Elke dag hebben we een stand-up waarin we bespreken hoe het gaat. Daarnaast bellen we soms wel tien keer op een dag om zaken met elkaar door te spreken.

 

Betrokken collega's
Laatst hebben we online een demo gegeven. Het halve bedrijf keek mee. Dan merk je echt dat het leeft. Ik vind het echt heel leuk dat ik vanaf het begin af aan betrokken ben bij dit project. Om elke keer weer voor nieuwe uitdagingen te staan, waarvoor je oplossingen mag bedenken.”