"In ons team
streven
we
naar perfectie
in ons werk,

zodat werknemers
optimaal beloond
worden voor
hun bijdragen."

Roelof Eltingh - Manager Compensation & Benefits Department

Het beheer van de salarisadministratie is de kern van het werk van Roelof Eltingh, Manager Compensation en Benefits Department bij Wagenborg. Met bijna vier decennia ervaring op het gebied van fiscale zaken, sociale zekerheid en pensioenen, heeft Roelof zich volledig toegewijd aan dit vakgebied. Als vaste baken binnen Wagenborg -al meer dan twaalf jaar- heeft hij en zijn team de verantwoordelijkheid om de beloningspakketten van meer dan vijfentwintighonderd medewerkers zorgvuldig te beheren.

 

Roelof's loopbaan is begonnen in de sociale zekerheid en pensioenen. In de loop der jaren heeft hij zijn expertise verfijnd en heeft zich gespecialiseerd in  loon- en inkomstenbelasting, sociale zekerheid en pensioenen . Hoewel hij aanvankelijk onbekend was met Wagenborg, werd hij al snel aangetrokken door de dynamiek en uitdagingen die het bedrijf te bieden heeft.

 

Roelof benadrukt de gemoedelijke sfeer binnen zijn team. Daarbij wordt het stereotype beeld van "salarisadministrateurs zijn stoffig" weerlegd en juist aangetoond dat humor en plezier een belangrijke rol spelen in hun werkomgeving.

"We willen de financiële voorwaarden voor werknemers optimaliseren, zodat ze kunnen genieten van een stabiele toekomst"

Het beheren van elf verschillende pensioenregelingen, plus vele collectieve arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaardelijke regelingen is een uitdagende taak. Roelof en zijn team navigeren met precisie door complexe wetswijzigingen, waaronder aanstaande pensioenhervormingen. Daarmee zorgen ze ervoor dat collega's onder de best mogelijke voorwaarden kunnen werken.

 

Hoewel het team streng toezicht houdt op cijferwerk en naleving van regelgeving, gaat hun werk verder. "We willen de financiële voorwaarden voor werknemers optimaliseren, zodat ze kunnen genieten van een stabiele toekomst," benadrukt Roelof. Ze houden scherp in de gaten welke regelingen vanuit de overheid beschikbaar zijn, voeren analyses uit en blijven voortdurend op de hoogte van relevante wetgeving, zodat zowel werknemers als het bedrijf optimaal kunnen profiteren.

 

Roelof's toewijding aan het vakgebied en zijn nauwkeurigheid in het beheren van de salarisadministratie zijn aanstekelijk voor het hele team. Hij kijkt elke dag weer uit naar nieuwe uitdagingen en stimuleert zijn collega's om up-to-date te blijven en enthousiast te zijn over hun werk.

 

"In ons team streven we naar perfectie in ons werk, zodat werknemers optimaal beloond worden voor hun bijdragen," zegt Roelof met trots. De uitdagingen die ze tegenkomen, omarmen ze met enthousiasme, wat resulteert in een goed beheerde en belonende salarisadministratie voor het hele bedrijf.