Bouw jij straks mee aan de digitale toekomst van Wagenborg?

Samen zorgen we ervoor dat onze schepen efficiënt en duurzaam goederen vervoeren van en naar havens over de hele wereld. Als Application Developer bouw jij vanuit het hoofdkantoor in Delfzijl mee aan een compleet nieuw en modern ERP-systeem dat de business hierin maximaal ondersteunt. Je ontwikkelt de functionaliteiten met low-code: dit betekent dat je de meeste functionaliteiten bouwt met modules en zo snel voortgang realiseert. En het mooie is: dankzij het gebruik van een low-code platform is ervaring in de IT niet nodig.

Wil jij:

  • Samen met je collega's proces & technologie puzzels oplossen
  • Een verantwoordelijke en uitdagende baan
  • De kans om je stempel te drukken op een Wagenborg-specifieke ERP-oplossing die bijdraagt aan ons sustainability-beleid
  • Een prima salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en gratis boottickets naar Ameland en Schiermonnikoog
  • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
  • Een laptop en telefoon van de zaak
  • Een prettige werksfeer en leuke collega’s (en zo nu dan eens darten)

En zie jij technologie als een mooi middel om dingen slimmer en sneller te doen? Ben je analytisch sterk, proactief en denk je in oplossingen?

Plan dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wat ga je doen?

Samen met je collega's bouw je een compleet nieuw en modern informatiesysteem dat onze bedrijfsprocessen maximaal digitaal gaat ondersteunen. Je overlegt regelmatig met de collega's uit het Business Team om samen vast te stellen hoe de gewenste functionaliteiten eruit moeten komen te zien. Vervolgens ga je aan de slag in de Software Factory van het Thinkwise Platform: je puzzelt net zolang met de modules tot de gewenste functionaliteit staat. De meer geavanceerde functionaliteiten schrijf je met SQL queries. Tussendoor heb je veel contact met de andere Developers, het Business Team en de Business om af te stemmen of je nog op de goede weg bent. Dit doen we volgens de Agile Scrum methode: je overlegt dagelijks met collega's uit het Scrum Team. Zo bouw je steeds verder aan het nieuwe ERP-systeem, dat stapsgewijs het oude systeem vervangt. De eerste modules van ons nieuwe systeem zijn inmiddels live. 

Ervaringen van een collega

Jitse de Lange, Application Developer

“Ik ben nu ruim een jaar nauw betrokken bij de ontwikkeling van een compleet nieuw core systeem. En dat is echt uniek in Noord-Nederland! Er zijn maar weinig IT-ers die kunnen zeggen dat ze meebouwen aan de complete vervanging van een core systeem, in een nieuw team én vanaf het begin af aan invloed hebben op de architectuur! Het bouwen doe ik met mijn team op een low code platform. Het mooie hiervan is dat je in een korte tijd grote stappen kunt maken en iedereen kan het leren. Wat hiervoor nodig is? Analyseren, abstract denkvermogen, eigen inbreng en kunnen meedraaien in een team. Zo hebben we hier ook iemand met een scheikundige achtergrond die nu ook goed meebouwt aan dit toffe systeem. Ben je benieuwd of het ook wat voor jou is? Laat het weten!"

Over ons

Royal Wagenborg is de grootste commerciële werkgever in Noord-Groningen. We zijn gespecialiseerd in complexe, klantspecifieke logistieke oplossingen in internationaal transport, zowel in het water als op de weg. Onze oplossingen zijn veilig, innovatief, kostencompetitief en duurzaam. Dankzij ons totale projectmanagementpakket, beschikbare apparatuur, ervaren medewerkers en ons wereldwijde netwerk, maken steeds meer klanten gebruik van onze kennis en expertise. We denken niet in problemen, we denken in oplossingen. We houden van ondernemen, snel handelen en flexibiliteit. Tegelijkertijd zijn we een grote, volwassen organisatie geworden, waar we zorgvuldige en weloverwogen beslissingen moeten nemen. Het resultaat? Een bedrijf waar je de kans krijgt om (van fouten) te leren, waar we nauw samenwerken, onze verantwoordelijkheid pakken en een uitdaging niet uit de weg gaan. Kortom, een bedrijf waar de mensen het verschil maken.

Ben jij straks onderdeel van dit team binnen ons mooie bedrijf?

Plan dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek