Inkoopmedewerker

Inkoopmedewerker

Wil jij ervoor zorgen dat de bemanning aan boord van onze schepen altijd beschikt over alle benodigdheden? En weet jij hierbij altijd de juiste leverancier te selecteren? Kijk dan snel verder!

Inkoopmedewerker

Location: Delfzijl
Hours: 40
Education: mbo

Wat ga je doen?

Als Inkoopmedewerker krijg je tien tot twaalf schepen onder je hoede. Voor deze schepen koop je van over heel de wereld alle benodigde spullen in. Denk bijvoorbeeld aan spullen die de bemanning nodig heeft om te leven en werken aan boord. Dit gaat van beddengoed, een televisie of nieuwe pannen tot reddingsvesten en lieren. Daarnaast bestel je ook de benodigde (technische) scheepsonderdelen. Hiervoor overleg je regelmatig met je collega’s van de afdeling Fleet Management die verantwoordelijk zijn voor het technisch onderhoud van de schepen.

 

We werken met een geautomatiseerd bestelsysteem. Het is aan jou om met het oog op de prijs, kwaliteit en levertermijnen de juiste leverancier te selecteren. Jij zorgt verder voor de administratieve afhandeling en documentatie van de orders die je plaatst. Daarnaast contracteer je leveranciers voor de levering van goederen en diensten om op lange(re) termijn inkoopvoordelen te behalen.

 

Inkoopmedewerker Lars Baar vertelt:

“Voor mij als inkoper binnen Wagenborg staat onze vloot altijd centraal. De producten die je bestelt lopen heel erg uiteen: van zeepdispensers tot geheel nieuwe ankers, van bureaustoelen tot smeerolie. Kortom, je leert elke dag wel weer iets nieuws. Het bestellen van de juiste producten tegen de beste condities, denk aan prijs, kwaliteit, levertijd, etc.,  maakt het werk erg uitdagend en leuk om te doen. Als de bemanning aan boord tevreden is met de geleverde spullen, dan ben ik dit ook.”


Waarom wij?

  • Een leuke baan in een internationale werkomgeving
  • Veel verantwoordelijkheid om zelf beslissingen te nemen
  • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen

Wie ben jij?

  • Je vindt de scheepvaart interessant
  • Je hebt een mbo-niveau en hebt bij voorkeur NEVI 1 afgerond (of je bent bereid dit diploma te halen)
  • Je leest en schrijft goed Engels, Duits is een pre
  • Je kunt goed plannen en overleggen en werkt nauwkeurig

Ben je geïnteresseerd?
Klik op 'solliciteer', vul het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen Postma, Hoofd Inkoop, 0596 - 636214

Solliciteer