Matroos Sleepdienst

Matroos Sleepdienst

Heb jij je dienstboekje Volmatroos en wil je op onze sleep-/duwboot aan de slag als matroos/motordrijver?

Matroos Sleepdienst

Location: Nederland
Hours: 40

LNG-tankers veilig laten aanmeren in de Eemshaven, gigantische windmolenonderdelen verschepen over zee of een loodzware brug vanaf het water op zijn plek hijsen: dat en nog veel meer doen wij op de afdeling Wagenborg Sleepdienst. Wil jij ons team versterken? Wij zoeken een matroos/motordrijver voor onze sleepboot Waterpoort en duwboot Waterlelie.

 

Wat ga je doen?
Je start en onderhoudt de motoren en zorgt er samen met de schipper voor dat de binnentransporten en sleeptransporten goed verlopen. Ook help je mee met het schoonmaken, het schilderen en het onderhoud van je boot.

Jan van Dam, Stuurman Sleepdienst

"Wagenborg is een fijn, sociaal bedrijf, de sfeer is gemoedelijk. We krijgen een opdracht en moeten zorgen dat we die samen tot een goed einde brengen. We krijgen veel ruimte om zelf te bepalen hoe we dat doet en dragen de verantwoordelijk voor onze boot en hetgeen we slepen. Dat betekent dat je je hoofd erbij moet houden, maar op zijn tijd hebben we samen ook een hoop lol."

Wie zoeken we?
Je bent in het bezit van een dienstboekje met de functie: volmatroos. Je hebt enkele jaren ervaring als matroos/motordrijver en je bent een aanpakker.

 

Wat hebben we te bieden?

  • Uitdagend en afwisselend werk
  • Een marktconform salaris met leuke extra’s
  • De kans om op onze kosten een opleiding volgen
  • Leuke collega’s

             

Solliciteren
Klik op 'solliciteer', vul het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden' of stuur een WahtsApp naar onze Corporate Recruiter Mirte Oolders, 0638554534. Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure.


Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen Marc Mazereeuw, 06 52638368.    

Solliciteer